Telefoonnummer

+ 31 6 28096561

Email

info@saloncosmetic.nl

Openingstijden

Ma. - Vr.: 08:30 - 18:00

Voetverzorging bij Salon Cosmetic

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen

Bij Salon Cosmetic begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw voeten gezond en mooi te houden. Onze uitgebreide voetverzorgingsbehandelingen zijn ontworpen om jouw voeten te verjongen, te ontspannen en er op hun best uit te laten zien.
Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige verzorging of de behandeling van een beginnende pedicure, wij hebben de perfecte behandeling.

De Voetverzorging behandelingen

De eenvoudige verzorging begint met een ontspannend voetbad, gevolgd door het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, het verwijderen van eelt. Een verzachtend en hydraterend voetmasker volgt. We eindigen met het aanbrengen van een nagellak naar keuze voor een frisse, verzorgde look.
(Prijs: €49,00)

Spa Verzorging.
Gun jezelf de ultieme verwennerij met onze spa pedicure. Naast alle stappen van de eenvoudige verzorging, bevat deze behandeling een exfoliërende scrub, een voedend voetmasker en een extra lange massage om de voeten diep te hydrateren en te ontspannen.
(Prijs: €55,00)

Beginnend Pedicure
Voor degenen die extra zorg nodig hebben, biedt ik pedicure aan. Ik ben nog in opleiding maar behandel problemen zoals, schimmelnagels, likdoorns en overmatig eelt. We werken samen met u aan een behandelplan om uw voetgezondheid te verbeteren.
(Prijs: €55.00)

Gellak Pedicure
Voor een langdurige en glanzende afwerking bieden ik gellak pedicures aan. Deze behandeling omvat alle stappen van een eenvoudige verzorging, met als laatste stap de applicatie van gellak, die wekenlang mooi blijft zonder te chippen.
(Prijs: €57.50)

Voetmassage Onze ontspannende voetmassages helpen de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verminderen en een diep gevoel van ontspanning te bevorderen. Ideaal na een lange dag of als aanvulling op de pedicurebehandeling.
(Prijs van alleen 20 minuten massage: €25.00)
In combinatie met een behandeling betaal je €15,00 boven op de prijs van de behandeling.

Waarom Kiezen voor Voetverzorging bij Salon Cosmetic?

Hoogwaardige Producten: Ik gebruik alleen de beste producten van Uriage en
La Roche-Posay om jouw voeten te verzorgen, hydrateren en beschermen.
Ontspannen Sfeer: Geniet van de serene salonomgeving, waar je volledig kunt ontspannen en je voeten laten verwennen.
Persoonlijke Aandacht: Ik luister naar jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat elke behandeling op maat is gemaakt voor jouw voeten.

Boek Vandaag Nog Uw Afspraak

Geef je voeten de verzorging en verwennerij die ze verdienen bij Salon Cosmetic.
Boek vandaag nog jouw afspraak en stap met verzorgde en stralende voeten de wereld in.