Make Up Workshop

Make Up Workshop

Het is ook mogelijk om een workshop te doen bij Salon Cosmetic.

Heb je een vriendin die gaat trouwen, en wil je de workshop een onderdeel van  haar vrijgezellenparty laten zijn,  Is je dochter jarig en wil je haar feestje bij ons vieren met een leuke make-up workshop, Wil je gewoon een gezellige avond met een stel vriendinnen,of heb je een bedrijfsfeestje met je collega's, neem dan eens contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor een gewoon gezonde interesse in make-up is dit een leuke manier om er nu eens achter te komen hoe je het beste de make-up kan aanbrengen, zonder dat je met een dikke laag op je gezicht loopt.
De workshop duurt ongeveer 2 uur.
Ook zullen wij zelf regelmatig een workshop organiseren waar je je voor kan inschrijven als je deel wil nemen.
Tijdens de workshop zal er gebruik worden gemaakt van de door ons beschikbare make-up, maar je mag ook je eigen make-up meenemen zodat je meteen kan werken met je eigen make-up en je ook precies weet hoe je dit het beste kan gebruiken in je dagelijks leven of dat ene feest dat je hebt.

Prijs: €30.- p.p.

Voor de Jonge dames en heren....

Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud en zou je graag wat meer willen weten over make-up? Dat kan. Kom dan gezellig met een aantal vriendinnen een make-up workshop volgen.
Op deze leeftijd is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan. Je wilt er tenslotte wel mooier van worden.
Ik leer je hoe belangrijk het is om de goede gezichtsverzorging toe te passen met de producten die geschikt zijn voor jouw huid.
In de workshop van ongeveer 2.5 uur leer je hoe je bij jezelf stap voor stap een mooie basis make-up aanbrengt. Je gaat zelf aan de slag. Je mag je eigen make-up meenemen,zodat we kunnen kijken welke spulletjes je goed kunt gebruiken, maar je kunt ook gebruik maken van de make-up die bij mij in de salon aanwezig is. 

Tot slot maken we een mooie profiel foto voor bijvoorbeeld op je Facebook, Instagram of ander social media pagina. 

Prijs: €15.50 p.p. 

Ik zorg voor een hapje en een drankje en natuurlijk een heleboel gezelligheid.

 

11
Top

eCommerce by CubeCart